Expedieri și returnări

Acceptarea si Crearea comenzii

Produsele afisate pe site nu sunt produse de pe stoc, acestea sunt create pentru dumneavoastra in momentul plasarii comenzii. Astfel, durata crearii unei comenzi depinde in functie de numarul si tipul produselor comandate. In medie, o comanda este creata in 14 zile.

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin FAN CURIER cu urmărire și livrare fără semnătură.
Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face în termen de 10 zile de la data primirii acestora conform termenilor si conditiilor.
Returnarea produselor se va face prin curier rapid al cărui cost îl veți suporta dumneavoastră la expediere.
Nu vom accepta produsele pentru care ni se cere plata transportului.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost cumpărat sau livrat.
Returnarea banilor se va face integral, prin virament bancar, al cărui cost va fi suportat de dumneavoastră, atâta timp cât produsul este în aceeași stare în care a fost cumpărat.